تماس با ما
تبریز – چهارراه شریعتی- کوچه پستخانه قدیم – پاساژ عالی قاپو – زیرزمین دوم – پ 18
شماره تماس:04135562297
09125574093
رزاقی
تبریز – چهارراه شریعتی- کوچه پستخانه قدیم – پاساژ عالی قاپو – زیرزمین دوم – پ 18
شماره تماس:04135562297
09125574093
رزاقی
ویدیو بالن دستگاهی است که در سیستمهای مداربسته استفاده میشود.مناسب ترین کاربرد این دستگاه در مواقعی هست که فاصله بین دوربین و دستگاه ضبط کننده از حد مجاز مربوط به کابل های RG59/6 بیشتر باشد که باعث میشود هم ازلحاظ هزینه و هم از لحاظ کیفیت بصرفه تر باشد.یعنی درصورتیکه بخواهیم از کابل های RG59/6 برای مسافت حدود 300 متر استفاده کنیم بایستی از کابل باکیفیت استفاده شود که خود دلیل بر افزایش هزینه میشود و همچنین تصویر تضعیف شده و دچار افت کیفیت خواهد شد.لذا برای حل این مشکل از ویدیو بالن استفاده میشود.در صورت استقاده از ویدیو بالون ارتباط بین دوربین و دستگاه ضبط کننده کابل شبکه (معمولا (CAT5 خواهد شد.باتوجه به اینکه امپدانس کابل RG59/6 مقدار مشخصه 75 اهم هست ولی این مقدار در کابل CAT5 به 100 اهم میرسد لذا موقع استفاده از ویدیو بالون ها بایستی بصورت جفت استفاده شوند یکی در نزدیک دوربین و دیگری در نزدیک دستگاه ضبط کننده.ویدیو بالن ها انواع مختلفی دارد که در زیر به تشریح هرکدام پرداخته میشود:
1-ویدیو بالون اکتیو: دارای یک تغذیه نیز میباشد که جهت تقویت سیگنال بکار میرود.
2-ویدیو بالون پسیو: فاقد تغذیه بوده و فقط نقش تطبیق امپدانس و تبدیل کابل RG59 به UTP را برعهده دارد.
۱-دوربین تصویر ندارد:
–برق دوربین چک شود بایستی ولتاژ حدود ۱۲ ولت داشته باشیم در غیر اینصورت یا آدابتور خراب شده است و یا بدلیل فاصله زیاد دوربین از منبع تغذیه دچار افت ولتاز شده و ولتاژ کافی به دوربین نمیرسد که بایستی آدابتور در نزدیکترین فاصله ممکن به دوربین تعبیه شود. (البته در دوربین های چرخشی و بعضی دوربین دیگر ممکن است از تغذیه ۲۴ ولت ac استفاده شود)
–در صورتیکه تغذیه (برق دوربین)سالم باشد به کمک یک تستر دوربین تصویر را در نزدیک دوربین چک کنید درصورت نداشتن تصویر دوربین خراب است.
–درصورتیکه موارد فوق درست بودند خروجی تصویر دوربین را در نزدیک دستگاه DVR چک کنید درصورت نداشتن تصویر یا فیش BNC خراب است یا کابل دچار فرسودگی ویا دارای یک قطعی در مسیر میباشد.
–در صورتیکه موارد فوق سالم بودند ولی باز تصویر نداشتید کانال اتصالی دوربین را به یکی از کانالهای سالم دیگر دستگاه DVR وصل کنید در صورتیکه در این کانال تصویر نشان میدهد ولی در کانالهای دیگر دستگاه تصویر نمیدهد پس کانال دستگاه DVR خراب است.
۲-تصویر دوربین بطور نا متناوب قطع و وصل میشود:
–آدابتور دوربین تعویض شود
–فیش BNC هم نزدیک دوربین و هم نزدیک دستگاه تست و در صورت نیاز تعویض شود.
–درصورت رفع نشدن مشکل دوربین مشکل دارد بایستی تعمیر و یا تعویض شود.
۳-دستگاه DVR ضبط نمیکند:
–در صورتیکه از درون دستگاه صدای تق تق ملایمی به گوش میرسد به احتمال زیاد هارد خراب شده است وبایستی تعویض شود.
–بایستی تنظیمات ضبط دوباره چک شود بهترین تنظیمات مربوط به حالتی است که در ضبط دایم قرار گیرد چونکه در حالت حساس به حرکت قرار دادن استهلاک هارد زیاد میشود
— آدابتور دستگاه DVR ضعیف شده و جریان کافی جهت راه اندازی هارد به دستگاه نمیرساند.بهتر است با یک هارد ۵ آمپری تعویض شود
–در قسمت تنظیمات دستگاه حالت بازنویسی یا OVERWRITE تیک خورده باشد(فعال باشد)
–در صورتیکه موارد فوق سالم بودند هارد دستگاه را درآورده و با یک دستگاه دیگر قرمت کنید(دقت فرمایید که کلیه اطلاعات هارد با فرمت کردن ازبین خواهند رفت)و سپس دوباره در همان دستگاه گذاشته و تنظیمات ضبط را اعمال کنید.
–در صورتیکه موارد فوق سالم بودند دستگاه مشکل برنامه دارد وبایستی تعمیر یا تعویض شود.
۴-تاریخ دستگاه بعد از خاموش و روشن شدن ریست میشود و یا بطور مداوم بعد از حدود ۲۸ ثانیه خودبخود ریست میشود:
–باطری BACKUP دستگاه خراب است تعویض گردد
–اگر با تعویض باطری مشکل برطرف نشد بایستی دستگاه به تعمیرات برود.
۵-دستگاه DVR بطور متناوب ری استارت میکند
آدابتوردستگاه را تعویض کنید اگر مشکل برطرف نشد در اینصورت کاور دستگاه را باز کرده و هارد را از برد دستگاه جدا کنید (کابل تغذیه و دیتای هارد را از برد جدا کنید) اگر باز مشکل برطرف نشددر اینصورت دستگاه DVR مشکل دارد وبایستی تعویض یا تعمیر شود.
۶-تصویر دارای نویز میباشد:
• فیش BNC در نزدیک دستگاه یا دوربین مشکل دارد تعویض شود
• آدابتور یا ضعیف است یا تغذیه کافی بدلیل دوری دوربین از آدابتور به دوربین نمیرسد
• در مسیر کابل تصویر دوربین برق ۲۲۰ یا فشار قوی رد شده و ایجاد اختلال در تصویر میکند مسیر باید چک شود
• کابل تصویر دچار له شدگی در مسیر شده است وباید چک شود
• درغیر اینصورت کانال ورودی دستگاه مشکل دارد و باید دستگاه تعویض یا تعمیر شود
۷-خروجی AV دستگاه تصویر نمیدهد
۱-فیش BNC کابل خروجی چک شود
۲-بدلیل قطع و وصل پی در پی فیش خروجی پورت خروجی دستگاه خراب شده و باید تعمیر شود
1) مشتری محدودیت هزینه کمتری داشته باشد: حتی اگر پروژه دارای توجیه های دیگر نصب سیستم شبکه نبود در صورتی که مشتری محدودیت مالی کمتری داشت سعی کنید از دروبین های شبکه استفاده کنید. این دوربین ها می توانند به شما در ارائه کیفیت مناسبتر و خدمات بهتر کمک کنند.
2) مسافت های طولانی برای کابل کشی وجود دارد: در صورتی که فضای بزرگی با کابل کشی ها طولانی تر وجود دارد استفاده از سیستم شبکه می تواند هزینه های کابل کشی شما را به شدت کاهش دهد. استفاده از انتن های نانو اسیشن نیز در سیستم شبکه می تواند در مسافت های طولانی استفاده از کابل را حذف کند و صرفه جویی زیادی برای شما به وجود اورد.
3) نیاز به تغییرات پایه ای در آینده وجود دارد: در سیستم انالوگ ایجاد تغییراتی مثل جا به جا کردن اتاق کنترل دوربین ها دارای زحمت و هزینه بسیار بالایی است. در برخی موارد انجام چنین کاری کاملا غیر ممکن می شود. در مقابل در سیستم شبکه در صورتیکه بستر شبکه به طور مناسبی محاسبه شود امکان انجام هر گونه تغییرات برای شما وجود دارد. شما می توانید محل ضبط دوربین را به سادگی جابه جا کنید یا دوربین ها را از محلی به محل دیگر منتقل کنید.
4) نیاز به کیفیت تصویر بالایی وجود دارد: همانطور که قبلا هم گفته شد سیستم انالوگ دارای کیفیت تصویر محدود هستند. در صورت نیاز به دسترسی به کیفیت بالاتر بهترین راه حل استفاده از دوربین های شبکه است. این دوربین ها می توانند کیفیت های به مراتب بالاتر را برای شما ایجاد کنند. البته فراموش نکنید که استفاده از دوربین های شبکه چند مگا پیکسلی ممکن است هزینه های بالایی را نیز داشته باشد.
5) نویز زیادی در محل وجود دارد: گرچه با استفاده از کابل های باکیفیت و نصب مناسب سیستم انالوگ می تواند تاثیر نویز بر روی سیستم را کاهش داد اما نباید اسیب پذیری سیستم انالوگ نسبت به نویز را فراموش کنید. در صورتی که ریسک نویز بالایی در محل وجود داشت بهترین راه حل استفاده از دوربین های شبکه در محل است.
6) استفاده از نرم افزارهای پردازش تصویر مورد نیاز است: بیشتر نرم افزارهای پردازش تصویر رایج طوری ساخته شده اند که با بستر دوربین های شبکه بهترین خروجی را داشته باشند. حتا گاهی این نرم افزارها بر روی سیستم عامل دوربین های شبکه نصب می شوند و به صورت همزمان با دوربین به فروش می رسند.
7) بستر شبکه قوی در محل وجود دارد: در صورتیکه که در محل بستر شبکه قوی وجود دارد استفاده از دوربین شبکه می تواند هزینه های کابل کشی رابه طور جدی کاهش دهد و زمان نصب سیستم را نیز کم کند. در زمان نصب دوربین ها در یک شبکه همیشه به ترافیک شبکه نیز توجه داشته باشید چرا که حجم اطلاعات تصاویر دوربین مخصوصا اگر کیفیت ان بالا باشد می تواند ترافیک زیادی در شبکه ایجاد کند.
از آنجا که امروزه دستگاهها ی DVR سری HD وارد بازار شده اند و این دستگاهها جهت ضبط روزهای بیشتر به هارد بیشتری نیاز دارند و این یعنی تعداد هارد بیشترو مصرف برق بالا.حال اگر از ادابتور ضعیف و متفرقه بازار استفاده شود یا همون اول بعضی از هاردها شناسایی نمیشوند و یا دستگاه در بالا آمدن دچار مشکل میشود و یا به مرور دستگاه در شناسایی هارد به مشکل برمیخورد(البته اگر هارد سالم مانده باشد) .با توجه به اینکه اکثر دستگاههای dvr موجود در بازاراز منبع تغذیه 12 ولت استفاده میکنندو چون با تعداد هارد بالا نیاز به منبع تغذیه با توان بالااست لذا این توان بالا را میتوان در پاورهای کامپیوتر پیدا کرد.جهت بالا بردن کیفییت و عمر پروژه نصب شده به همکاران نصاب توصیه میشود بجای استفاده از ادابتور معمولی یا صنعتی بازارجهت دستگاه dvr از یک پاور کامپیوتر استفاده شود.حتی در مواردی که تعداد دوربین کم و فاصله آنها تا دستگاه dvr کم میباشد میتوان به جای پاورهای صنعتی مرکزی معمول در بازار از همین پاور کامپیوتربرای دوربین ها استفاده کرد.علت انتخاب پاور کامپیوتر به جای پاورهای صنعتی وجود قطعات و مدارات اضافی نویز گیر و مدارات محافظ در برابر اتصال کوتاه شدن و همچنین دقت بالای پاور در کم کردن نواسانات ولتاژ خروجی است چونکه این پاورها برای مادربرد کامپیوترطراحی شده اندو نباید نوسان زیادی در خروجی داشته باشند.
جهت راه اندازی پاور مانند شکل زیر عمل کنید:
پاور کامپیوتر در حالت عادی خاموش میباشد و سوییچ روشن کردن پاور مربوط به سیمهای سبز و مشکی در کانکتور 20 پینی است پس مانند شکل زیر جهت روشن کردن پاور باید سیمهای مشکی و سبز را به همدیگه اتصال کوتاه کنید.
(بهتر است دو سیم از کانکتور قطع و در بیرون بهمدیگر اتصال کوتاه شوند.)
سپس اگر به پین های کانکتور دقت فرمایید 2 رشته سیم زرد وجو دارند که مربوط به خروجی 12 ولت است که مورد نیاز ماست.پس این دو سیم زرد رنگ را از کانکتور قطع کرده و بهمدیگر بتابید و بعد دورشته دیگر سیم مشکی را نیز از کانکتور قطع و بهمدیگر بتابید حال در نهایت دو رشته سیم زرد و مشکی در اختیار داریم که زرد همان مثبت و مشکی همان منفی است.اکنون با اتصال این دوسیم به یک فیش نری سیم دار یک پاور 12 ولت با توان بالا و عمر زیاد دارید.
آنتن مرکزی چطور کار می کند؟
روش کار سیستم آنتن مرکزی بسیار ساده است. این سیستم در ساده ترین حالت از یک آنتن، یک تقویت کننده و یک یا چند اسپلیتر یا تقسیم کننده تشکیل شده است. هر یک از این تجهیزات وظیفه خاص خود را دارند. آنتن وظیفه دریافت سیگنال های تلویزیونی را برعهده دارد. تقویت کننده خروجی آنتن را تقویت می کند تا پس از تقسیم سیگنال ها دچار افت نشوند. وظیفه اسپلیتر یا تقسیم کننده هم تقسیم کردن مساوی سیگنال ورودی بین خروجی هاست.
دوربین مداربسته چطور به سیستم آنتن مرکزی وصل می شود؟
سیستم مداربسته را نمیتوان به صورت مستقیم به سیستم آنتن مرکزی متصل کرد. دلیل این امر متفاوت بودن نوع سیگنال های آنهاست. برای همسان کردن این دو سیگنال از وسیله ای به نام مدولاتور RF استفاده می کنند. امروزه برای سادگی بیشتر کار معمولا از مدولاتور های فول باند RF برای اتصال دستگاه DVR به آنتن مرکزی استفاده می شود.
مدولاتور چطور باید متصل شود؟
نصب مدولاتور بسیار ساده است. در پایین می توانید تصویر یک مدولاتور فول باند را ببنید. مدولاتور دارای یک ورودی RF و یک خروجی RF و یک ورودی تصویر (Video In) و یک یا دو ورودی صدا (Audio In R and L) است است.
مدولاتور فول باند RF
خروجی تقویت کننده را باید به ورودی RF مدولاتور متصل کنید. ورودی تصویر DVR هم به Video In متصل خواهد شد. در صورت داشتن صدا در محل میتوانید خروجی صدای DVR را نیز به Audio In مدولاتور متصل کنید و نهایتا خروجی RF را به اسپلیتر خود متصل می کنید.
پس از روشن کردن دستگاه از طریق کلیدها و سون سگمنت موجود بر روی مدولاتور خواهید توانست کانال مورد نظر خود برای نمایش تصاویر دوربین مداربسته را انتخاب کنید.
استفاده از آنتن مرکزی برای دیدن تصاویر دوربین مداربسته چه مزایا و معایبی دارد؟
مزایا
معایب
NVR را نیزمیتوان به آنتن مرکزی متصل کرد؟
بله، از طریق استفاده از تبدیل VGA به AV شما میتوانید خروجی دیجیتال دستگاه NVR را به آنالوگ تبدیل کرده و از این طریق دستگاه دوربین های تحت شبکه را به سیستم آنتن مرکزی متصل کنید. توجه داشته باشید که با توجه به انتقال آنالوگ دوربین ها تا محل نمایش روزولشن تصاویر آنها به شدت کاهش خواهد یافت.
POE سرشاخه لغات POWER OVER ETHERNET میباشد و به معنای تغذیه از طریق اترنت است.همانطور که از نامش پیداست روشی هست که به ما این اجازه را میدهد که در نصب دوربین های IP که از کابل شبکه یا همان کابل اترنت استفاده میشود بتوان از طریق همان کایل اترنت هم دیتا که مربوط به تصویر دوربین است و هم تغذیه دوربین را همزمان منتقل کرد.البته اینکار مستلزم استفاده از سوییچ های POE میباشد که نسبت به سوییچ های معمولی گرانتر میباشد.استفاده از این روش باعث کاهش هزینه و بالارفتن کیفیت کار میشود.سیستمهای POE دو نوع میباشند که در زیربطور مختصر شرح داده میشوند:
1-دورصورتیکه دوربین IP و سوییچ هر دو از قابلیت POE برخوردار باشند با اتصال مستقیم دوربین به سوییچ میتوان تصاویر دورین را دریافت کردمانند شکل زیر:
2-در صورتیکه سوییچ از قابلیت POE برخوردار باشد ولی دوربین ها POE نباشند.در این حالت میتوان از قطعه ای تحت نام POE SPLITTER استفاده کرد که وظیفه آن تفکیک سیگنال مربوط به دیتا و تغذیه از همدیگر است که در کنار دوربین غیر POE نصب میشود.این قطعه دارای دو پورت و یک فیش تغذیه میباشد .یکی از پورت ها پورت دیتا هست و پورت دیگر ترکیب دیتا و تغذیه است که این پورت به سوییچ POE وصل میشود و پورت دیتا به دوربین غیر POE .فیش تغذیه این قطعه نیز به فیش تغذیه دوربین وصل میشود.مانند شکل زیر:
سیستمهای مداربسته تحت شبکه که دراوایل مورد استفاده قرا میگرفتند دارای محدودیت برند بودند یعنی اینکه اگر در سیستمی مثلا از برند سامسونگ استفاده میشد بایستی تمامی قطعات استفاده شده اعم از دوربین و دستگاه NVR یا ویدیو سرورازبرند سامسونگ میبودند لذا برای حل این مشکل و محدودیت استانداری ساخته شد تحت عنوان ONVIF .پس ONVIF استانداردی است که توسط کمپانی ها و فعالان اصلی سیستمهای مدار بسته تحت شبکه ساخته شده است و بطور کلی وظیفه این استاندارد هماهنگ ساختن تمامی برند های سیستمهای مدار بسته تحت شبکه با یکدیگر است.این استاندارد به ما کمک میکند که در سیستم مدار بسته تحت شبکه در صورتیکه که دستگاه ضبط کننده از یک برند و دوربین از برند دیگری باشد و یا در سیستم مدار بسته از چندین نوع برند دوربین استفاده شده باشد بتوانند همدیگر را شناسایی و به یکدیگرمتصل شوند. این استاندارد دارای چهار نوع پروفایل میباشد :
Profile S
Profile C
Profile G
profile Q
با مطالعه پروفایل هایONVIF در می یابیم که فقط پروفایل S در زمینه دوربین های مدار بسته تحت شبکه بیشترین فعالیت را میکند.پروفایل S دارای چندین ورژن میباشد که با بالارفتن شماره ورژن امکانات قابل ارایه آن ورژن بیشتر میشود.مثلا دوربین هایی که ورژن ONVIF آنها پایین تر از 2.2 میباشند قابلیت MOTION DETECTION ندارند.تمامی ورژن های پروفایل S عبارتند از:
2.0
2.1
2.2
2.3
2.4
ورژن 2.4 آخرین ورژن میباشد و داراری بیشترین امکانات میباشد.